woensdag 9 december 2015

Chez Jacq - bijzondere cadeauwinkel in Enschede

Winkelen-enschede
De Zuiderhagen is een straatje dat elke stad wel heeft, een zij steegje die je móet bezoeken als je de drukte van de grote ketens even wilt ontvluchten. In korte tijd zijn er een aantal nieuwe ondernemingen gevestigd, Sinds november dit jaar zit er aan de Zuiderhagen een nieuwe winkel, Chez Jacq. Een winkel waar je niet onopgemerkt langsheen fietst of wandelt. Bij het naar binnen kijken in de winkel zie je allerlei prachtige mineralen verzameld, iets waar mijn oog direct op viel. Een prachtige winkel waarbij natuur centraal staat.
winkelen-enschede
Prachtige vazen en beelden van glas, mooi voor in eigen interieur om of cadeau te doen. Sieraden met daarin glas of mineralen verwerkt en losse mineralen. Voor bijzondere presentjes zou je zeker eens langs moeten gaan bij deze winkel. Een geweldige cadeauwinkel met glasobjecten, mineralen en esoterische artikelen.
winkelen-enschede
 winkelen-enschede
De eigenaresse had eerder al een cadeauwinkel in Tubbergen waar ze ook woonaccessoires verkocht maar heeft er uiteindelijk voor gekozen om te verkopen wat ze echt heel mooi en leuk vindt. Zo hangen er een aantal bijzondere lampen in de winkel, die zeker weten een eyecatcher zullen zijn in elk interieur.
winkelen-enschede
 winkelen-enschede
Naast dat de mineralen die ze verkoopt ontzettend mooi zijn, hebben ze ook een soort werking. Op het moment dat je hier voor open staat kan Jacqueline van der Vegte (eigenaresse) je daar van alles over vertellen. Met alle liefde zoekt zij samen met jou naar de mineraal die het best bij je past. 
winkelen-enschede
 winkelen -enschede
Mocht je dus een dag gaan winkelen in Enschede en op zoek zijn naar een bijzonder cadeau voor een ander of voor jezelf, dan mag je zeker niet zo maar voorbij gaan aan "Chez Jacq". 

Chez Jacq
Zuiderhagen 34
www.chezjacq.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten