woensdag 9 december 2015

Gezelligheid, sfeer en heerlijke gerechten bij Brasserie Willemientje


Brasserie Willemientje is gelegen op de hoek van de Wilhelminastraat in Enschede. Je kunt er terecht voor heerlijk belegde broodjes, maar ook voor een malse biefstuk met een goed glas wijn. We hebben vandaag een bezoek gebracht aan deze gezellige zaak voor een heerlijke lunch. Je komt al gelijk in de kerststemming door de inrichting van het pand. De kaart biedt veel variatie; van broodjes tot soepen, en van salades tot een malse biefstuk of stukje vis.

Het bedrijf heeft een vriendelijke en goede service. Ook werden de door ons bestelde broodjes snel geserveerd. Op de foto's hieronder zijn ze te zien: een broodje rosbief, en een broodje met salami, tomaat, paprika en uit, gegratineerd met kaas. De menukaart biedt nog veel meer, dus zeker de moeite waard om nog eens terug te komen!
Ook is het mogelijk om broodjes te bestellen. Zo kunnen er voor bedrijven verse broodjes bezorgd worden, maar ook particulier. Op de website kun je er meer informatie over vinden.

En je kunt bij Brasserie Willemientje terecht voor diverse vormen van catering. Bijvoorbeeld voor een feestje thuis, of op het werk.
Het bedrijf is in 1980 begonnen als luxe broodjeszaak en is in haar 35 jarige bestaan uitgegroeid tot een moderne brasserie met een zeer uitgebreide lunch- en loungekaart. Bij mooi weer kun je genieten op het terras of in de sfeervolle binnentuin! Brasserie Willemientje is echt een begrip in Enschede.
Ben je nieuwsgierig geworden naar de heerlijkheden en specialiteiten die deze brasserie biedt? Ga er snel eens langs, je vind Brasserie Willemientje op de Heurne in Enschede!
Brasserie Willemientje
De Heurne 16A
7511 GX Enschede

Geen opmerkingen:

Een reactie posten