vrijdag 4 december 2015

Mrs. Brown steelt je hart - taart in Enschede

taart-enschede
 Één van de straatjes in Enschede die nog niet door iedereen is ontdekt is de Walstraat. Een straat parallel aan de oude markt, waar ontzettend leuke ondernemingen zitten. Theaters, ateliers en andere winkels die niet onopgemerkt mogen blijven.
taart-enschede

taart-enschede
Zo zit daar ook Mrs. Brown. Ooit begonnen met een kraampje op het Proef Eet festival in Enschede, nu uitgegroeid tot een ontzettend leuk winkeltje aan de Walstraat. Na het grote succes op het Proef Eet festival is de eigenaresse begonnen met het verkopen van "zoete verleidingen".
taart-enschede

Al bij binnenkomst van het prachtige pand wordt je overspoeld met heerlijke geuren. De Brownies, Macarons en Cheesecake staan op je te wachten.
Alle producten worden gemaakt van de allerbeste ingrediënten, hierbij wordt gebruik gemaakt van zuivere en natuurlijke grondstoffen, zonder onnodige toevoegingen. Ondertussen zijn al 6 restaurants in Enschede gek op Mrs. Brown, zij verkopen de taartjes bij de koffie.
Taart-enschede

Buiten dat je in de winkel alle lekkers kan kopen, is het mogelijk om taarten te bestellen. Ook is het mogelijk om luxe proeverijtjes, feestelijke bufetten of lekkernijen voor een high tea te bestellen.
Kortom: "Mrs. Brown steelt je hart", zo ook die van ons!
taart-bestellen-enschede

Zin gekregen in hartverwarmende taartjes?

Mrs. Brown
Walstraat 8 Enschede
www.mrs-brown.nl

taart-bestellen-enschede

Geen opmerkingen:

Een reactie posten