donderdag 10 december 2015

De Leckernij - Delicatessewinkel in Enschedewinkelen-enschede

Sinds augustus 2008 zit er aan de Korte Hengelosestraat een delicatessewinkel, de Leckernij. Een echt familiebedrijf dat destijds begon met het verkopen van kaas en noten. Vandaag de dag zijn ze uitgegroeid tot een bedrijf waar je zowel in de winkel als online lekkernijen kan kopen. 

Winkelen-Enschede

Buiten dat ze gespecialiseerd zijn in kaas en noten, hebben ze nu hun assortiment uitgebreid met heerlijke tapas & olijven, vleeswaren en olies en azijnen. Wij raden je zeker aan om eens naar de winkel te gaan, want daar kunnen ze je precies vertellen welke producten geschikt zijn voor welk  moment. En omdat ze willen dat je de beste keuze maakt, heb je er altijd de mogelijkheid om te proeven, iets wat de winkel uniek maakt! Zo ga je nooit naar huis met iets wat je eigenlijk niet lust.

 Winkelen-Enschede
 Winkelen-Enschede
Met een uitgebreid assortiment van meer dan 300 zachte en harde kazen, vele soorten gebrande noten en verschillende Italiaanse en Spaanse vleeswaren, zit er altijd wel iets voor je bij. Mocht je op zoek zijn naar een uniek en lekker cadeau dan moet je tijdens het winkelen zeker even hier langs lopen. De producten die worden verkocht zijn zeker geschikt voor een leuk cadeaupakket. U kunt het zelf een pakket samenstellen, naar uw wensen.
winkelen-enschede
De Leckernij is van maandag tot en met zaterdag geopend, mocht je dus nog lekkere borrelhapjes nodig hebben, een kaas voor een bepaald gerecht of wil je gewoon iets lekkers? Ga dan zeker eens langs!

De Leckernij
Korte Hengelosestraat 25
www.deleckernij.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten