vrijdag 27 november 2015

Raww Lifestyle: de gezondste Juice bar van Enschede!


Wil je ook een healthy lifestyle en ben je bewust bezig met gezonde voeding? Neem dan eens een kijkje bij Raww Lifestyle. Het bedrijf is nog maar net geopend en heeft zich gevestigd in een prachtig, authentiek pand aan de Walstraat. Via een tip hebben we een bezoek gebracht aan dit hippe zaakje en hebben we één van de juices geprobeerd. 

De Walstraat kent allerlei leuke zaakjes en restaurants waardoor Raww Lifestyle hier goed tussen past. De juice bar verkoopt allerlei verse en biologische producten als sapjes, salades en soepen. Zo verkopen ze bijvoorbeeld een Detox-juice (met komkommer, appel, bleekselderij, bladgroen, romaine sla, citroen en gember), een powerjuice (met venkel, sinaasappel, bladgroen, ananas, limoen en munt), of de beauty-juice (met wortel, appel, citroen, gember en komkommer). Die laatste hebben we geproefd en is zeker een aanrader! Deze is ook te zien op de foto hieronder. 


Raww Lifestyle biedt plaats om gezellig een sapje te komen drinken of een kom verse soep te nuttigen of salade tussen de middag. Steeds meer mensen zijn bewust geworden van hun voeding en lifestyle. Het doel van het bedrijf is om iedereen in en om Enschede bewuster te maken van de kracht van gezonde juices en voeding. Je voelt jezelf veel fitter en gezonder wanneer je gezonde juices en plantaardige producten in je leven toevoegt. 

Ook is het mogelijk om de juices te bestellen. Er zijn steeds meer mensen die dit doen en dagelijks een gezond sapje in hun voedingspatroon implanteren. Er zijn verschillende juices te verkrijgen waardoor je kunt kiezen welke het beste bij je past; elk lichaam reageert ten slotte weer anders. Raww Lifestyle gebruikt alleen pure en verse producten die 100% biologisch zijn. Ook werken ze met seizoensgebonden producten waardoor de menukaart wisselend is.Het bedrijf is gespecialiseerd in gezonde voeding en weet precies wat het met je lichaam doet. Via de website kun je je aanmelden voor een Detox kuur. Zo'n kuur zorgt ervoor dat je lichaam van binnen wordt gereinigd. Het helpt je lichaam te ontdoen van de opgeslagen gifstoffen die een mens binnenkrijgt. Een schoon en energiek gevoel is het resultaat na deze kuur!


Raww Lifestyle biedt een service waardoor je altijd een healthy juice in huis hebt. Wekelijks wordt er een lading sapjes bezorgd, zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Ideaal wanneer je veel werkt en weinig thuis bent. Vaak eet je iets 'makkelijks' wat meester minder gezond is. Op deze manier kun je je lichaam altijd voorzien van een gezonde boost!Ben jij ook toe aan een healthy lifestyle of ben je bezig met gezonde voeding? Ga dan zeker een keer langs en proef één van de heerlijk verse juices van Raww Lifestyle!
Raww Lifestyle
Walstraat 10
7511 GH Enschede


Geen opmerkingen:

Een reactie posten