dinsdag 10 november 2015

Woontrends & accessoires: Goods4home

goods4home
 
Goods4home is een sfeervol winkeltje gelegen aan de Haverstraatpassage. Een straat waar een aantal kleinere, ontzettende leuke winkeltjes zitten. Zo'n straatje die elke grote stad wel heeft, perfect voor als je de drukte en grote winkelketens even wilt ontvluchten.
Direct al bij binnenkomst word je ontzettend vriendelijk verwelkomt door de verkoopster. Goods4home is een winkel met een eigen samengestelde collectie. Je vindt er originele interieur en lifestyle producten, bijzondere producten en originele merken uit binnen- en buitenland. Producten van Nederlandse merken, maar ook prachtige lokale producten uit bijvoorbeeld Afrika.

goods4home

Één van de merken die wordt verkocht is O My Bag, een merk dat tassen verkoopt welke zijn ontworpen in Amsterdam en op een eerlijke manier worden vervaardigd in India. De producten zijn gemaakt van leer dat zonder chemische middelen is behandeld, wat er voor orgt dat het ecologisch verantwoorde tassen zijn. Unieke tassen in verschillende kleuren en maten, voor verschillende gelegenheden.
goods4home

goods4home


Om het assortiment van goods4home zo verrassend mogelijk te houden, wordt er veel inspiratie opgedaan op beurzen in binnen- en buitenland. Op deze manier vind je keer op keer prachtige meubels, woonaccessoires, sieraden en andere producten bij goods4home. Bekende en minder bekende merken zijn goed vertegenwoordigd in de winkel. Op zoek naar een horloge? Met een ruim assortiment van het merk Cluse is het bijna onmogelijk om met lege handen naar huis te gaan. 

goods4home

Kortom, zin om lekker te neuzen tussen prachtige stijlvolle (woon) accessoires? Dan zit je helemaal goed bij goods4home. De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag, van 10:30 tot 18:00 uur. Op koopzondagen van 12:00 tot 17:00 uur. 
goods4home
Goods4home
Haverstraatpassage 42-A
www.goods4home.nl

goods4home

Geen opmerkingen:

Een reactie posten