dinsdag 3 november 2015

Atak: Dé locatie voor live muziek en popcultuur in Enschede!

Poppodium Atak is dé aanbieder en ondersteuner van live muziek en popcultuur in Enschede. Er is een grote diversiteit aan live muziek aanwezig bij Atak. Van pop tot rock, van metal tot hiphop, van techno tot ska en van drum'n bass tot indierock. 

In het poppodium worden concerten gegeven, club nights, exposities, indoor festivals, studio opnames, culturele evenementen, talentontwikkeling en nog veel meer! 
Atak biedt dus ruimte voor veel verschillende evenementen. In de agenda van de website van Atak staat een overzicht van alle geplande evenementen. Zo worden er regelmatig technofeesten gehouden vanuit de organisatie Basic Grooves, welke veel jongeren zullen aantrekken. Ook treden er zo nu en dan bekende artiesten of bands op zoals The Common Linnets (13 nov), De Dijk (4 dec), Di-Rect (10 dec), De Jeugd van Tegenwoordig (9 april) en nog veel meer! 

Zoek je een oefenruimte voor je band, een studio om les te geven, of een ruimte om te kunnen drummen, gitaar spelen, zingen of DJ'en? Atak biedt 11 repetitieruimtes voor alle muziekanten uit Enschede en omstreken. De studio's zijn geïsoleerd, beschikken over een goede akoestiek, en zijn voorzien van een volledige backline, inclusief zang set, en professionele opname mogelijkheden! 

Kijk eens op de website van Atak voor alle mogelijkheden en toekomstige evenementen! 

Poppodium Atak
Willem Wilminkplein 2
7511 PG Enschede

Geen opmerkingen:

Een reactie posten