dinsdag 3 november 2015

De lekkerste belegde broodjes van Enschede: de Broodbodede-broodbode
De lekkerste belegde broodjes, met uitsluitend dagvers gebakken desembrood gemaakt door hun eigen bakker. Die broodjes vind je bij broodjeszaak de Broodbode.
Één van de filialen van de Broodbode zit aan de Haverstraatpassage. 
Een straat waar een aantal kleinere, ontzettende leuke winkeltjes zitten. Zo’n straatje die elke grote stad wel heeft, perfect voor als je de drukte en grote winkelketens even wilt ontvluchten. De zaak zit in het pand wat “de Upperside” wordt genoemd. Een initiatief van creatieve, jonge zelfstandige ondernemers in Enschede. Naast de Broodbode vind je er ook Skateshop Shifty en Kapsalon Nivo.

de-broodbode

Er is genoeg keuze bij de Broodbode, al het brood is gemaakt met biologisch desem, wat zorgt voor een karakteristieke smaak. Je hebt de keuze uit wit en meergranen ciabatta brood, focaccia of speltbrood. Met heerlijke verschillende soorten beleg is er voor ieder wat wils. De Chengdu Chicken en het broodje Parma zijn volgens ons zeker een aanrader. Met een versgeperste jus d’orange of een smoothie met aardbei heb je een perfecte lunch.
de-broodbode

Mocht je wat later op de middag trek krijgen,  zin hebben in een lekker gebakje en een goede bak koffie, ook dan ben je aan het goede adres. Meteen al bij binnenkomst bij de Broodbode valt je oog op de heerlijke brownies die op de toonbank staan en natuurlijk op de herfstspecial: white chocolate cheesecake.

de-broodbode
de-broodbode

Ook is er de mogelijkheid om lunch te bestellen voor op je werk, de broodbode werkt met een bezorgservice, zodat het elke dag rond lunchtijd een feestje kan zijn op werk. Voor meer informatie kan je kijken op de site.
de-broodbode

De broodbode aan de Haverstraatpassage is van dinsdag tot en met zaterdag geopend, van 10:00 tot 17:00 uur geopend.

De Broodbode
Haverstraatpassage 70
7511 EX Enschede

de-broodbode

Geen opmerkingen:

Een reactie posten