dinsdag 3 november 2015

Van der Poel: Al 90 jaar ambachtelijk ijs!

Van der Poel is een populaire ijsmaker met drie vestigingen in Twente: twee in Enschede en één vestiging in Hengelo. Ze verkopen heerlijk en ambachtelijk roomijs in veel verschillende smaken en de ijssoorten worden elke dag vers bereid met natuurlijke producten. 

Naast de vele bekende ijssoorten die er te verkrijgen zijn, verkoopt de ijssalon ook bijzondere smaken zoals cookie caramel, crunchy peanut butter, creme brulee, mojito, oreo, rolo, tiramisu en nog veel meer! 

In de zomermaanden staat er soms een flinke rij voor de ijssalon aan de Oude Markt in Enschede. In het begin van 2014 opende Van der Poel haar tweede vestiging in Enschede aan het Wilminkplein. Deze vestiging is het hele jaar door geopend en biedt naast de vele ijssoorten ook heerlijke broodjes en koffie. De vestiging aan de Oude Markt kent een wintersluiting en is daarom in de maanden november tot en met februari gesloten. Vanaf 5 maart 2016 zijn alle ijssalons weer geopend! 

Mocht je in de wintermaanden niet zoveel zin hebben in ijs, dan kun je er altijd terecht voor de heerlijke, vers belegde broodjes. Ze gebruiken verse producten en de sauzen en salades komen uit eigen keuken. Zo verkopen ze bijvoorbeeld broodjes gezond, gegrilde kip, warme beenham, geitenkaas, maar ook focaccia's met mozzarella en tomaat, parmaham of pittige salami. Zelf heb ik een tijdje geleden een meergranen broodje met gegrilde kiprollade gehad, en die smaakte heerlijk. Zeker de moeite waard om er eens te lunchen! 

Van der Poel maakt ook bijzondere ijstaarten. Deze zijn in vijf verschillende smaken te verkrijgen en zijn geschikt voor 6 tot 8 personen. Erg leuk om op tafel te dienen na een etentje, verjaardag of andere gelegenheid. Ze zijn gemakkelijke online te bestellen, en in Enschede staat de bestelling al binnen een dag klaar. 


Breng eens een bezoek aan één van deze bijzondere ijssalons voor een heerlijk handijsje (met natuurlijk een flinke toef slagroom), een prachtige ijscoupe, een vers belegd broodje of een kopje koffie! 

Van der Poel Enschede
Lunchroom en ijssalon
Wilminkplein 21

Van der Poel Enschede
Oude Markt 23

Geen opmerkingen:

Een reactie posten