dinsdag 10 november 2015

Craft Beer Store: Stanislaus Brewskovitch


stanislaus-brewskovitch

Stanislaus Brewskovitch, een winkel waar speciaalbieren worden verkocht. Met een assortiment van ruim 500 verschillende speciaalbieren is deze winkel uniek in Enschede.
Bier met een verhaal. Dat is wat eigenaren van Stanislaus Brewskovitch mooi vinden. Er zijn ondertussen al meer dan 300 brouwerijen in Nederland, en allemaal brouwen zij bieren met een fantastisch verhaal. Dat is wat de eigenaren van Stanislaus Brewskovitch willen verkopen.
stanislaus-brewskovitch

De winkel is geopend in maart 2015. Naast dat zij alleen bier verkopen, is er ook de mogelijkheid bier te proeven in de winkel. Op iedere eerste vrijdag van de maand is er de zogeheten VRIJMIBIPS. De VRIJdagMIddagBIerProefSessie. Vaak gaat dit samen met live muziek, wat natuurlijk een geweldig begin is van je weekend. Bij zo'n VRIMIBIPS zijn er 6 bieren geselecteerd welke je voor €2,- per proefglas kunt proberen.
stanislaus-brewskovitch

Natuurlijk organiseren de mannen van Stanislaus Brewskovitch ook andere activiteiten om je kennis te laten maken met de heerlijke bieren die er te verkrijgen zijn. Zo is er elke derde vrijdag van de maand de FFBTS. "De Finally Friday Beer Tasting Session". Voor deze activiteit kan je je inschrijven door te mailen naar info@stanislausrewskovitch.nl, of door langs te gaan in de winkel. 

stanislaus-brewskovitch


Naast dat er activiteiten worden georganiseerd in de winkel, worden er ook activiteiten georganiseerd in samenwerking met andere bedrijven. Zo is er dit jaar een heus bockbierfestival georganiseerd in samenwerking met restaurant "Ons Eten & Drinken", en vond het eerste Craft beer festival plaats. Volgend jaar wordt er wederom een Craft beer festival georganiseerd, en wel op 7 mei. Wat je kan verwachten? Een dag vol speciaalbieren van diverse Nederlandse brouwerijen, gezelligheid en goede muziek.

Kan je tot die tijd niet wachten om smaakvolle biertjes te proeven? Kom dan zeker eens langs bij Stanislaus Brewskovitch. De winkel is geopend van woensdag tot en met zaterdag. Kijk voor meer informatie op de site!
stanislaus-brewskovitch

Stanislaus Brewskovitch
De Heurne 44
www.stanislausbrewskovitch.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten