vrijdag 20 november 2015

Skateshop in the east of Holland: Shifty

skateshop-shifty

Shifty Skateshop is een onafhankelijke skateboardshop met sterke roots in de Twentse Skatescene. Naast skateboards kun je er terecht voor skateboards-schoenen/sneakers en een geselecteerd assortiment aan streetwear. Skateshop Shifty probeert altijd de meest unieke en goede producten te leveren. Na 10 jaar aan de Noorderhagen te hebben gezeten, zijn ze nu verhuisd naar de Haverstraatpassage 70.
Skateshop-shifty

De Haverstraatpassage is een straat waar een aantal kleinere, ontzettende leuke winkeltjes zitten. Zo'n straatje die elke grote stad wel heeft, perfect voor als je de drukte en grote winkelketens even wilt ontvluchten. De zaak zit in het pand wat "de Upperside" wordt genoemd. Een initiatief van creatieve, jonge zelfstandige ondernemers in Enschede. Naast Skateshop Shifty vind je er ook de Broodbode en Kapsalon Nivo.
Skateshop-shifty

Shifty verkoopt dus unieke skateboards, maar ook streetwear, zoals jassen, shirts, headwear etc. Verder probeert Shifty het skateboardklimaat in Twente beter te maken door middel van het sponsoren van evenementen. Voorbeeld hiervan is dat zij SV de Fabriek en hun skatepark steunen, en ze sponsoren hun skateboarders.

Al met al een unieke winkel in de binnenstad van Enschede. Want buiten dat er een skateboards worden verkocht worden er ook ontzettend gave sneakers en toffe shirts verkocht.

Shifty Skateshop
Haverstraatpassage 70
www.shiftyskateshop.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten