maandag 23 november 2015

Fellini: Ontbijt, lunch, diner en uitgaan!Fellini-Enschede
Fellini Enschede. Zoals ze zelf beschrijven: "Bezieling, passie, hartstocht en een Italiaans familiegevoel. In Fellini komt alles samen. De ingrediënten van het goede leven spelen bij ons de hoofdrol. Of je nu komt ontbijten, lunchen, dineren of een topavond in de club wilt beleven. Op elk moment van de dag proef, voel, hoor en zie je La Dolce Vita."
Fellini-Enschede

Al bij binnenkomst van het pand begint het genieten. Een interieur met oog voor detail. Een unieke locatie, Fellini is gevestigd in een voormalige bioscoop.
Je kan dus ieder moment van de dag terecht bij Fellini, een heerlijk uitgebreid ontbijtje, een overheerlijke lunch of ga je toch voor een uitgebreid diner? Heerlijk belegde broodjes met bijvoorbeeld noorse garnalen en dillesaus, of een broodje parmaham staan op de goed vertegenwoordigde menukaart.
Fellini

Net als bij veel andere horecagelegenheden in Enschede, heeft Fellini een zogenaamde daghap. Elke dag een heerlijk gerecht voor een mooi prijsje. Wij zijn er een maandag geweest, en zoals je ziet staat er dan een heerlijk stuk biefstuk op het dagmenu.
Mocht je na het eten nog zin hebben in een lekker drankje, geniet dan van een lekkere cocktail. Op maandag is het mojito night, alle cocktails voor €5,-.
Fellini
Heb je nog geen invulling voor je zaterdag avond? Bij Fellini is er altijd wel iets te doen. Elke zaterdag is er clubnight, dus houd je van gezelligheid, lekker eten of op stap gaan? Kom zeker eens langs bij Fellini.

Fellini Enschede
Bolwerkstraat 2
www.fellini.nu

Geen opmerkingen:

Een reactie posten