woensdag 4 november 2015

Life Designed with Sissy-Boy

Sissy-Boy heeft op 29 november 2014 haar deuren geopend in het centrum van Enschede. Het merk heeft een Nederlandse roots en een mondiale levenshouding, een merk met een verhaal. De winkel verkoopt naast kleding ook unieke woonartikelen, verzorgingsartikelen, etenswaren, accessoires en nog veel meer. Zeker een bezoek waard! 

De winkel biedt veel inspiratie aan haar klanten, storytelling staat centraal. Elk product dat wordt verkocht heeft een eigen verhaal, is verassend en vernieuwend. Sissy-Boy staat bekend om haar eigen merk, maar de winkel biedt veel meer. Naast het label Sissy-Boy verkoopt de winkel ook merken als Converse, American Vintage, J.C. Rags, Gsus, Nudie Jeans en nog veel meer. Ook zijn er gave horloges te verkrijgen en andere accessoires!
Vrijwel elk merk heeft zijn eigen plaats in de winkel waardoor je lekker overzichtelijk kunt shoppen. Alle woonartikelen die je ziet zijn ook te koop. Zo verkopen ze diverse lampen in allerlei vormen en kleuren, fotolijsten, vloerkleden, kaarsen, maar ook meubels, keukengerei en producten voor in de tuin. Samen met Sissy-Boy geef je vorm aan de basisbehoeften van je leven: Life Designed with Sissy-Boy.
Sissy-Boy heeft sinds vorig jaar een nieuw winkelconcept, welke zich als eerst in de flagshipstore in Haarlem heeft gevestigd. In deze winkel kun je naast winkelen, ook koffie drinken of lunchen, de collectie is vernieuwd en ook zeer uitgebreid. In de vestiging in Enschede kun je helaas niet lunchen, maar heeft wel het nieuwste concept. Echt een beleving om eens rond te kijken!Sissy-Boy
Klanderij 69
7511 HS Enschede


Geen opmerkingen:

Een reactie posten