maandag 9 november 2015

NOVI: Een grand café in Italiaanse vorm

NOVI is een Italiaans grand café dat gevestigd is aan de Oude Markt, het bekende horecaplein in de binnenstad van Enschede. De naam NOVI is afgeleid van het Italiaanse woord novita, wat staat voor 'nieuwigheid'. Het grand café is modern en warm ingericht, en straalt een gezellige sfeer uit. 

Je kunt er terecht voor een heerlijke lunch, diner of borrel. 
De lunchkaart biedt een ruime keuze aan verschillende soepen, Italiaanse focaccia's, ciabatta's of pane nero's, met bijvoorbeeld prosciutto (prosciutto, tomatenmayonaise, rucola en parmezaan), of de bekende caprese (tomaat, buffelmozzarella en pesto). Naast deze Italiaanse specialiteiten verkopen ze ook tosti's, uitsmijters, of rundvleeskroketten met brood. 

NOVI heeft naast deze broodjes ook diverse pastagerechten en salades op de menukaart staan. Speciaal voor kinderen zijn er pannenkoeken te verkrijgen, tosti's, of een boterham met ham, kaas, jam of pindakaas. 
Het bedrijf verzorgt ook catering voor partijen, een avond met vrienden, of andere speciale gelegenheden. Er zijn verschillende mogelijkheden; van antipasti bij een borrel tot een live pastacooking. De koks komen dan op locatie allerlei verschillende pasta's bereiden, de gasten hoeven alleen maar te genieten van de Italiaanse keuken! 


In de zomermaanden heeft NOVI een ruim terras waar je lekker kunt zitten onder het genot van een glas Pinot Grigio (Italiaanse witte wijn), een biertje of een ander drankje. Het hele jaar door kan er gebruik worden gemaakt van het (verwarmde) vlonderterras. Wil jij ook deze Italiaanse sfeer proeven? Breng dan eens een bezoek aan NOVI in Enschede! 
NOVI 
Oude Markt 2
7511 GA Enschede

Geen opmerkingen:

Een reactie posten