dinsdag 17 november 2015

Het Gouden Randje: Koffie, thee, gebak & cadeautjes

Het Gouden Randje is een specialiteitenwinkel voor koffie, thee, gebak en cadeautjes. De winkel biedt een breed scala aan theesoorten, verschillende melanges en verkoopt ook een eigen melange: Enschedese thee. De eigenaresse van de winkel deelt haar passie voor thee en eerlijk zelfgemaakt gebak met haar klanten. Het is altijd haar droom geweest om een eigen winkel te hebben en heeft haar droom waar gemaakt met Het Gouden Randje. 

Naast de diverse theesoorten en koffie, verkoopt Het Gouden Randje ook unieke cadeautjes. In de winkel zijn verschillende producten te koop zoals thee- en koffiekopjes, accessoires, maar ook sierraden uit Colombia, kunstobjecten en spullen voor in huis. Het Gouden Randje biedt plaats om gezellig een kopje thee of koffie te drinken met zelfgemaakt gebak, of in de gezellige binnentuin, bij mooi weer.
Ook wanneer je iemand wilt verrassen met een koffie- of theeproduct, cadeau of andere accessoires, ben je bij Het Gouden Randje aan het goede adres. De eigenaresse weet alles over de verschillende theemelanges, en kan je adviseren bij je keuze. Neem eens een kijkje of proef één van de verschillende theesoorten! 

Het Gouden Randje
Zuiderhagen 21
7511 GJ Enschede

Geen opmerkingen:

Een reactie posten