zaterdag 7 november 2015

Flying Tiger: De leukste hebbedingetjes voor thuis!

FLYING TIGER
Huishoudelijke artikelen en hebbedingetjes voor een leuke prijs!

Begin dit jaar heeft Flying Tiger, een Deense keten van winkels, haar vestiging in Enschede geopend. Het Deense bedrijf is in 1995 ontstaan in Kopenhagen. Ze maken een snelle groei door en de keten is nu al gevestigd in 26 landen met meer dan 540 winkels. 

Flying Tiger is sinds 2008 in Nederland gevestigd. De eerste winkel is in het centrum van Arnhem gevestigd, en daarnaast heeft Flying Tiger ook winkels in Nijmegen, Utrecht, Almere, Haarlem, Leiden, Eindhoven, Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Breda en 'S Hertogenbosch. Dit jaar zijn er winkels bijgekomen in Groningen, Zaandam, Delft, Amstelveen en deze vestiging in Enschede. 


De winkel kenmerkt zich door veel unieke producten in allerlei vrolijke kleuren. Dit wordt doorvertaald is het design van de producten, wat het bedrijf extreem belangrijk vindt. Flying Tiger verkoopt namelijk alleen artikelen van zijn eigen merk. Het assortiment bestaat niet alleen maar uit huishoudelijke producten, maar ook uit artikelen die een glimlach op de gezichten van klanten moet brengen. 
Zo verkoopt de winkel mooie designproducten, zoals de diamant-vormige fruitschaal die hierboven te zien is, maar ook een golfset voor op het toilet of wasknijpers in de vorm van vogels. De producten van Flying Tiger worden ontworpen voor designers waarvan een deel in dienst is en een deel op freelance basis werkt. Elke maand worden driehonderd tot vijfhonderd nieuwe producten geïntroduceerd in de winkels. 


Flying Tiger verkoopt producten voor alle leeftijdsgroepen: van speelgoed tot kantoorartikelen, van keukengereedschap tot woonartikelen en van hobby- en vrijetijdsartikelen tot verzorgingsproducten. Het leukste is dat al deze artikelen verrassend betaalbaar zijn en dus toegankelijk zijn voor iedereen. Deze winkel is zeker een bezoekje waard.

Flying Tiger
Klanderij 49
7511 HS Enschede

Geen opmerkingen:

Een reactie posten