woensdag 21 oktober 2015

De Kater: Dé plek voor een lunch, diner of borrel!

CAFÉ-BRASSERIE DE KATER
Eten & drinken

Café-Brasserie de Kater is zeer bekend binnen de Enschedese horeca. De Kater ligt centraal aan de oude markt en er heerst de gehele dag een gezellige sfeer en levendigheid. De Kater heeft een toegankelijke menukaart met overdag keuze uit talloze broodjes, salades, soepen, wraps en andere specialiteiten. De dinerkaart biedt veel vertrouwde gerechten zoals biefstuk, saté, spareribs, diverse visgerechten, salades, pasta's, wraps en vegetarische gerechten. Ook biedt de Kater plaats voor een gezellige borrel met diverse hapjes. 


Lekker daghappen? De Kater biedt elke dag een ander dagmenu: een voor- én hoofdgerecht voor slechts €9,50. Op deze manier is het voor iedereen leuk om eens een hapje buiten de deur te eten. Echter voert het bedrijf zaterdags dezelfde actie: onbeperkt spareribs met frietjes en een salade, geserveerd met stokbrood met kruidenboter vooraf! Deze actie is zeer populair geworden, het café zit vrijwel altijd vol. Het plaatsen van een reservering is dus noodzakelijk, als je een hapje wilt komen eten. De dagmenu's staan op het bord bij de ingang of op de website. 

Ook is de Kater 364 dagen per jaar geopend, alleen eerste kerstdag is het café gesloten. De Kater is van zondag tot en met woensdag van 10.00 tot 00.00 geopend, en van donderdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 02.00 geopend. Brasserie de Kater biedt veel zitplaatsen en zes ruime banken waar je lekker kunt lounchen met vrienden of familie. In de zomerperiode kun je heerlijk van de zon genieten op het ruime terras dat uitkijkt op de Oude Markt. In de winterperiode is er buiten plaats voor een kop warme chocolademelk op het verwarmde vlonder-terrras. 


Tijdens de wintermaanden is de Blauwe Kater geopend voor extra zitplaatsen. De Blauwe Kater bevindt zich op de eerste verdieping van Brasserie de Kater, en heeft een prachtig uitzicht op de Oude Markt. De Blauwe Kater kan ook worden afgehuurd. De ruimte heeft een oppervlakte van 170 vierkante meter en is geschikt voor vergaderingen, cursussen, borrels en feestjes van alle soorten met een maximum van 80 personen. De ideale locatie voor een feestje! 

Voor een heerlijk broodje 's middags, een hapje eten in de vooravond of een gezellige borrel ben je bij de Kater aan het goede adres! 

Café-Brasserie de Kater
Oude Markt 5
7511 GA Enschede


Geen opmerkingen:

Een reactie posten