zaterdag 31 oktober 2015

Fahrenheit: De vetste sneakers, kleding en accessoires!

Fahrenheit is een moderne streetwear winkel die sneakers verkoopt in allerlei soorten en maten. Naast sneakers kun je bij Fahrenheit ook terecht voor vette shirts, rugtassen en andere accessoires zoals horloges.

De winkel, die is gevestigd in het centrum van Enschede, biedt de nieuwste sneakers die er op de markt te verkrijgen zijn. Ook verkopen ze gave tassen van het merk Herschel. Op de foto hiernaast zijn een paar rugtassen van het merk te zien. Ze zijn in diverse kleuren en prints te verkrijgen.
Net als vele andere populaire sneakermerken, gaat Adidas ook al een tijdje mee. De Adidas Superstar en de Stan Smith zijn weer razend populair. De Superstar werd als basketbalmodel geïntroduceerd in 1969. Het was de allereerste basketbalsneaker van leer en zonder hoge schacht. Deze witte schoen mét of zonder zwarte strepen is bijna een basic item geworden in elke garderobekast. Zelf heb ik een paar spierwitte Superstars, en ze lopen heerlijk! 
Bij Fahrenheit zijn vrijwel alle modellen van Adidas te verkrijgen. Ze vallen wel iets kleiner uit dus ik zou ze een maat groter proberen. Fahrenheit heeft ook een uitgebreide webshop waar alle artikelen te verkrijgen zijn mocht je geen tijd hebben om een winkel te bezoeken. Klik hier om de sneakers van Adidas te bekijken! 

De winkel biedt ook schoenen van het merk Clarks. Dit Engels georiënteerde merk verkoopt casual en ook klassieke schoenen.
De Clarks Originals Desert Boot is denk ik de bekendste schoen van het merk. Een casual en toch nette schoen die elke man in zijn bezit moet hebben. Ze zijn in alle maten en kleuren te verkrijgen. Tevens is het een unisex schoen dus zowel mannen als vrouwen kunnen ermee gezien worden. Voor de herfst heeft het merk een donkergroene uitvoering op de markt gebracht, shop 'm hier! Een kwalitatief goede en stijlvolle schoen gemaakt van suède. 
Kom eens langs in de winkel en laat je inspireren door de laatste trends en de nieuwste sneakers! Ook voor vette caps, horloges en (rug)tassen ben je bij Fahrenheit aan het juiste adres! 

Fahrenheit Store
De Heurne 3
7511 GV Enschede

Geen opmerkingen:

Een reactie posten