zaterdag 17 oktober 2015

Villa Chocola: Gek Op Chocola?

VILLA CHOCOLA
De lekkerste chocolade

Gek op chocolade? Villa Chocola heeft de lekkerste chocola in de meest originele verpakkingen. Breng eens een bezoek aan de winkel die gevestigd is in winkelcentrum de Klanderij in Enschede. De eigenaar van de winkels in Enschede, Almere en Apeldoorn, had als doel chocolade toegankelijk te maken in winkelvorm. Een luxe winkel vol met heerlijke chocolade in unieke verpakkingen. 

In de winkel kun je lekker rondneuzen, chocolade proeven én rustig uitzoeken wat je mee wilt nemen. Vanuit deze gedachte is Villa Chocola ontstaan: een toegankelijke en leuke winkel die je als chocoladeliefhebber niet mag missen. De winkel biedt een breed assortiment aan chocoladeproducten voor leuke prijzen. Voor cadeaus of relatiegeschenken ben je bij Villa Chocola overigens ook aan het goede adres. Ze verkopen leuke geschenkverpakkingen voorzien van diverse teksten zoals bedankjes, beterschapswensen, felicitaties of gewoon zomaar. Voor tien euro kun je deze laten vullen met de meest heerlijke, verse bonbons naar keuze. 


De winkel besteedt veel aandacht aan vormgeving en uitstraling, zowel van de chocolade als de verpakkingen. Of je nu een cadeau zoekt voor iemand anders, of een lekkernij voor jezelf, Villa Chocola is zeker een bezoekje waard!

Villa Chocola Enschede
De Klanderij 17
7511 HS Enschede


Geen opmerkingen:

Een reactie posten