vrijdag 30 oktober 2015

Dé winkel voor huis, tuin en keuken: Dille en KamilleDille en Kamille is een winkel dat staat voor natuurlijke eenvoud, in huis, tuin en keuken. Zoals Dille en Kamille zelf zegt: “een bijzonder accent op een alledaags product. Dat is wat het leven aangenaam maakt. Dat is Dille & Kamille”.
Een winkel, ooit begonnen in de jaren zeventig in Utrecht, die nog steeds het zelfde gevoel oproept als toen. Mooie artikelen gemaakt van natuurlijke producten, wat uiteindelijk zorgt voor een assortiment dat eenvoud uitstraalt. Er worden geen overbodige decoraties toegevoegd.

Tijdens een dag shoppen is het dan ook heerlijk om even bij de Dille en Kamille in Enschede binnen te stappen, er heerst een ongedwongen, warme en gezellige sfeer. Artikelen zijn mooi gepresenteerd, waardoor je alles wel zou willen kopen! Als je binnenstapt ruik je de verleidelijke geuren van zepen, oliën en kruiden die de ruimte vullen.


Alles wat je maar zou kunnen bedenken wat thuis hoort in de keuken, is te vinden. Van theepotten tot vaatdoekjes en van vergieten tot weegschalen, het is er allemaal. Achter in de winkel is een wand te vinden met allerlei verschillende kruiden en specerijen, heerlijk om mee te koken.

 

 Mocht je gek zijn op het buitenleven, ook dan ben je bij Dille en Kamille aan het goede adres. Zij verkopen ook hangmatten, vuurkorven en barbecues. Natuurlijk hebben ze ook alles voor degene die van tuinieren houdt. 

Dille en Kamille verkoopt artikelen die leuk en handig zijn voor jezelf, maar ook ontzettend leuk zijn om te geven. Er staan altijd al samengestelde pakketjes klaar, maar als je zelf een cadeau wil samenstellen dan is dat geen probleem! 


  
Eens in de zoveel tijd wordt er een activiteit georganiseerd in de winkel, zo is er morgen (31 oktober) een risotto proeverij. Op de website staat een overzicht van de komende activiteiten.Mocht je een dag gaan shoppen in Enschede, of op zoek zijn naar een leuk cadeau, stap dan zeker eens binnen bij Dille en Kamille.
 

Dille en Kamille
Langestraat 47b
7511 HB Enschede

Geen opmerkingen:

Een reactie posten