dinsdag 27 oktober 2015

Fabels: Gezelligheid in een trendy, open sfeer.Fabels
Fabels is een stijlvolle uitgaansgelegenheid, gelegen aan de oude markt. Je kan er iedere dag terecht, van 's morgens tot 's nachts. 's Middags voor een heerlijke lunch met vrienden, 's avonds voor een romantische date en later op de avond met vrienden, voor een heerlijke borrel.

 
Voor ieder wat wils dus, heerlijke belegde broodjes met bijvoorbeeld vis, gegrilde kip of kaas op diverse (ambachtelijk gebakken) broodjes, of een tosti voor de kleine trek. Leuk om cadeau te doen aan een vriendin is de zogeheten “Fabels high wine”. Dit bestaat uit een proeverij van verschillende wijnen en lekkere hapjes, hierbij kan je kiezen voor de high wine (€19.50 p.p.) en de fabulous high wine (€27.50) welke iets meer is uitgebreid met onder andere een goed glaasje bubbels.

Zoals al eerder genoemd is Fabels ook de perfecte plek om te dineren, zo is er genoeg keuze voor zowel vlees als vis liefhebbers. De prijzen variëren van €9,90 voor een rijk gevulde maaltijdsalade, tot €22,50 voor “surf & turf” (probeer de spareribs eens, onze favoriet). Er is elke dag een daghap te verkrijgen, voor €9,90. Hierbij is vooraf reserveren wel verstandig!
Bij Fabels wordt er ook gedacht aan de allerkleinsten, zo is er een fabel(tjes) menu te bestellen voor kinderen t/m 12 jaar.


Een lekkere wijn van de goed vertegenwoordigde wijnkaart mag zeker niet ontbreken, op de kaart staat precies beschreven welke wijn bij welk gerecht past, voor de ultieme smaakbeleving.
Op vrijdagmiddag is het natuurlijk de hoogste tijd om op het weekend te proosten, samen met je collega's. Ook daarvoor kan je bij Fabels terecht.Dus, mocht je een feestelijke gelegenheid willen vieren met een uitgebreid diner, lekker een biertje drinken op de zaterdagavond, of lunchen met je collega, bij Fabels zit je op de juiste plek!

Fabels eten & drinken
Oude Markt 4
7511 GA Enschede

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten